lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulukuun 22. Ilmastonmuutos ja kuusia

Mahtaako tänä vuonna käydä noin kuin laulussa sanotaan että jouluna ei olisikaan lunta! Meillä nimittäin on totuttu että on paljon lunta sillä asumme Pohjois-Savossa. Ei joulu välttämättä tunnu joululta ilman lunta :( Toivotaan että sitä tulee vielä :)

Eilen koristelimme joulukuusen! Ihan kiva tuli mutta ongelmana on Taavetti joka eilisen päivän riehui sen ympärillä... Kiipesikin siihen kerran mutta ommeksi ei päässyt kovin pitkälle :) Palloja tippuu ja nauhoja valuu vain kuusesta.

 Taavetin täytyi tarkistaa että onko kuusi sopiva kiipeilyyn.

Paikankin itse valitsi.
 Sitten kannetaan kuusi paikoilleen.


 Koristeita ei jaksanut laittaa


 Siinä kuusi valmiina.Ylihuomenna viimeistään ne kuuset tupaan ja koristelemaan ;D

4 kommenttia:

 1. Mekin koristeltiin joulukuusi eilen.
  Tosi ihania kuvia, tykkään eritysesti noista missä Taavetti loikoilee tikapuilla:3

  Mulle lumeton joulu ei edes ole niin paha. Oon viettänyt jo yhden mustan joulun, silloin kun muutettiin tänne. Mutta ei mua erityisesti haittaisikaan jos se lumi ei tulisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Onhan se lumi kyllä aika märkää mutta kun se sulaa, on vielä märempää... Ainahan ne kissakuvat ovat parhaita :D Heheh!

   Poista
 2. Mikä ihmetyksen aihe kuusi onkaan pikkukisulle! Meidän kanit söi kuusen alaoksat. Sekunti vain ja oksa oli kanin suussa : ) Onneksi ei enää käytetä oikeita kynttilöitä kuusessa. Se voisi olla vähän vaarallista kissataloudessa.
  Kauniin kuusen Taavetti hankki : ) Paljon lunta toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpahan kaneille vähän erilaista ruokaa tarjolla :) Jos olisi oikeat kynttilät kuusessa vielä, saisi olla koko ajan vahtimassa ettei kukaan ole leikkimässä kynttilöiden luona :)

   Poista